Uw eerste bezoek

Wat kunt u verwachten bij uw eerste bezoek?

Voet inspectie

Geen voet is gelijk, daarom geven op maat gemaakte steunzolen de beste resultaten. Bij het eerste bezoek zal de medewerker van u horen wat uw voetklachten zijn. Aan de hand van deze informatie wordt er een functieonderzoek van uw voeten gedaan. Bij het functieonderzoek zal naar uw voeten gekeken worden en wordt bewegingsmobiliteit getoetst om uw voeten zo goed mogelijk te ondersteunen door middel van steunzolen.

Aanmeten

Voet afdrukNa het onderzoek en krijgt u advies en kunt u zelf voor kiezen om steunzolen wel of niet te nemen. Stem u hiermee in, dan zal de medewerker met behulp van een blauwdruk en een schuimdoos een afdruk van uw voeten nemen. Hiermee wordt een belaste en een onbelaste afdruk van uw voet gemaakt. Door een belaste afdruk te nemen met een blauwdruk kan de medewerken zien waar de meeste druk onder uw voet zit. Met het gebruik van een schuimdoos wordt een onbelaste afdruk van uw voet gemaakt om de gewenste stand van uw voet te kunnen waarnemen.

 Zolen passen en meenemen

Aan het einde van de afspraak zal een datum afgesproken worden om de steunzolen te passen en mee te nemen. Het is belangrijk dat u bij het afhalen een schoen meeneemt die een uitneembare inlegzool heeft. Bij de meeste bedrijven is het adviesgesprek helemaal gratis. U maakt dan in de meeste gevallen een vrijblijvend afspraak om achter te komen welke steunzolen het beste bij u passen.